Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..

AUTORKA I KONTAKT

Mam na imię Agata i obiecuję fajnie i systematycznie prowadzić ten blog.

Z zawodu jestem dietetyczką i chemikiem o specjalności -analiza środków spożywczych-obecnie nie pracuję w zawodzie.

Kolory na talerzu to podstawa, tutaj nie ma miejsca na nudę i monotonne posiłki.

W mojej kuchni znajdziecie słodką wanilię, korzenny kardamon jak i również kuchnie świata.
Ciast też nie zabraknie..

Swoją przygodę z gotowaniem zaczęłam od pieczenia ciast jako 10 letnia dziewczynka, teraz na zmianę w mojej kuchni pojawia się coś słodkiego i słonego.

Lubię bawić się smakiem i wyglądem.
Stawiam na różnorodność-nasz żołądek nie lubi przecież monotonii,a także,  nie wyobrażam sobie weekendu bez słodkości do filiżanki małej czarnej...:)
W kuchni nie ma rzeczy niemożliwych,miłość do jedzenia potrafi wyczarować prawdziwe cuda!
Dbaj o to co ląduje na Twoim talerzu...


Poza gotowaniem pasjonuje mnie fotografia, dekoracja wnętrz,relaksuje mnie samotne zbieranie grzybów, odpoczywam najchętniej z dobrą książką.

Dla mnie ten blog to małe wyzwanie,od dziś nie gotuję tylko dla moich domowników, gotuję dla Was i z Wami....:)
Mam nadzieję że będziecie z tego zadowoleni.


Jedno jest pewne będzie pysznie!

Zapraszam.

Będzie mi miło jeśli zostawisz jakiś ślad po sobie..:)





W razie pytań zapraszam na maila

waniliaikardamon@poczta.fm

Zdjęcia i teksty są mojego autorstwa, nie zgadzam się na kopiowanie i wykorzystywanie ich w internecie lub innych mediach bez mojej zgody. Patrz- ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych. 

3 komentarze:

  1. Witam,
    mam przyjemność nominować Cię do Liebster Blog Award
    szczegóły na moim blogu: http://pyrynagaz.blogspot.com/2015/04/liebster-blog-award.html
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Trafiłam do Ciebie przez przepis na powidła śliwkowe - ruszam po produkty i mam nadzieje na pyszny efekt w chłodne dni.

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło za każdy konstruktywny komentarz dotyczący przepisu. Chętnie w miarę możliwości odpowiem na każde zapytanie, więc pytaj śmiało !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj