STRONY
(Przenieś do…)
STRONA GŁÓWNA
AUTORKA I KONTAKT
PRZEPISY 0D A-Z
WSPÓŁPRACA
POLITYKA PRYWATNOSCI
▼
czwartek, 18 kwietnia 2024
Amerykański Corn Dog
›
Corn dogi na patyku to parówki lub cienkie kiełbaski obtoczone grubszą warstwą ciasta i smażone na głębokim tłuszczu. Fakt są kaloryczne a...
poniedziałek, 15 kwietnia 2024
Penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem gorgonzola
›
Makarony na moim stole królują często, na ich bazie można szybko przygotować naprawdę smaczny obiad dla całej rodziny lub na kolację we dw...
piątek, 19 stycznia 2024
Japońskie pierożki Gyoza
›
Pierożki Gyoza wywodzą się z tradycyjnej kuchni chińskiej, wyglądem przypominają tradycyjne polskie pierożki , jednak pomimo wielu cech ws...
środa, 29 listopada 2023
3 bit z malinami
›
Ciasto które zawsze zachwyca, samym wyglądem i przepysznym smakiem, dodatek malin sprawia, że smakuje wybornie i nie jest przesłodzone. Za...
2 komentarze:
wtorek, 28 listopada 2023
Pierożki wonton z sosem słodko kwaśnym
›
Lepienie pierożków nie jest moim ulubionym zajęciem i zdaję sobie sprawę, że tym brakuje dużo do oryginału, kształt zrobiłam najprostszy n...
środa, 25 października 2023
Ciasto Malakoff z cointreau i frużeliną wiśniową
›
Uwielbiam to ciasto z kilku powodów. Po pierwsze cudownie wygląda na talerzu, po drugie zaspakaja apetyt na słodkie, po trzecie aby go zro...
piątek, 29 września 2023
Rozgrzewająca zupa z soczewicy
›
Harmonijny dobór konsystencji i smaków sprawia, że tej zupie nie sposób się oprzeć. Gotuje ją się łatwo jest pyszna, gęsta i rozgrzewająca...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer