Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..

AUTORKA I KONTAKT

Mam na imię Agata i obiecuję fajnie i systematycznie prowadzić ten blog.

Z zawodu jestem dietetyczką i chemikiem o specjalności -analiza środków spożywczych-obecnie nie pracuję w zawodzie.

Kolory na talerzu to podstawa, tutaj nie ma miejsca na nudę i monotonne posiłki.

W mojej kuchni znajdziecie słodką wanilię, korzenny kardamon jak i również kuchnie świata.
Ciast też nie zabraknie..

Swoją przygodę z gotowaniem zaczęłam od pieczenia ciast jako 10 letnia dziewczynka, teraz na zmianę w mojej kuchni pojawia się coś słodkiego i słonego.

Lubię bawić się smakiem i wyglądem.
Stawiam na różnorodność-nasz żołądek nie lubi przecież monotonii,a także,  nie wyobrażam sobie weekendu bez słodkości do filiżanki małej czarnej...:)
W kuchni nie ma rzeczy niemożliwych,miłość do jedzenia potrafi wyczarować prawdziwe cuda!
Dbaj o to co ląduje na Twoim talerzu...


Poza gotowaniem pasjonuje mnie fotografia, dekoracja wnętrz,relaksuje mnie samotne zbieranie grzybów, odpoczywam najchętniej z dobrą książką.

Dla mnie ten blog to małe wyzwanie,od dziś nie gotuję tylko dla moich domowników, gotuję dla Was i z Wami....:)
Mam nadzieję że będziecie z tego zadowoleni.


Jedno jest pewne będzie pysznie!

Zapraszam.

Będzie mi miło jeśli zostawisz jakiś ślad po sobie..:)





W razie pytań zapraszam na maila

waniliaikardamon@poczta.fm

Zdjęcia i teksty są mojego autorstwa, nie zgadzam się na kopiowanie i wykorzystywanie ich w internecie lub innych mediach bez mojej zgody. Patrz- ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych. 

3 komentarze:

  1. Witam,
    mam przyjemność nominować Cię do Liebster Blog Award
    szczegóły na moim blogu: http://pyrynagaz.blogspot.com/2015/04/liebster-blog-award.html
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Trafiłam do Ciebie przez przepis na powidła śliwkowe - ruszam po produkty i mam nadzieje na pyszny efekt w chłodne dni.

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło za każdy konstruktywny komentarz dotyczący przepisu.
Jednak, wiele firm chce się reklamować na moim blogu, dlatego musiałam włączyć moderowanie komentarzy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj