Karmelizowane jabłka: Jabłka oskrobać wydrążyć z nasion pokroić na grube plastry.w rondelku zagotować syrop pomarańczowy wrzucić jabłka i szybko obsmażyć delikatnie mieszając.
Odstawić chwilę przestudzić osączyć i wyłożyć na wierzchu sernika,posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do nagrzanego do 180*c piekarnika i piec około 55 minut. Studzić ciasto przy otwartych drzwiczkach.
Te jabłka muszą smakować fantastycznie :)
OdpowiedzUsuńMmmmmmmmmmmmm, chętnie skusiłabym się na mały kawałek
OdpowiedzUsuńzapraszam!
OdpowiedzUsuńJa też ubóstwiam serniki! Twój już na oko ogromnie przypadł mi do gustu:))Do wypróbowania:)Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńMmm, wygląda niesamowicie! :)
OdpowiedzUsuńMmm, absolutnie cudowny ten sernik, musiał smakować bosko :)
OdpowiedzUsuńAle ten serniczek pysznie wygląda :-) mniam :-)
OdpowiedzUsuńDziękuję...:)
OdpowiedzUsuń