Składniki
40 dag filetów śledziowych w zalewie octowej-matiasów
1 łyżka soku z cytryny
30 dag pieczarek marynowanych
400 ml małych buraczków marynowanych
2 cebule
3 łyżki majonezu z czosnkiem KIELECKI
sól morska do smaku
pieprz czarny gruboziarnisty do smaku
natka pietruszki do dekoracji+ kilka małych pieczarek marynowanych
1 łyżka soku z cytryny
30 dag pieczarek marynowanych
400 ml małych buraczków marynowanych
2 cebule
3 łyżki majonezu z czosnkiem KIELECKI
sól morska do smaku
pieprz czarny gruboziarnisty do smaku
natka pietruszki do dekoracji+ kilka małych pieczarek marynowanych
ale smaczna kombinacja:)
OdpowiedzUsuńBardzo dziękuję...:)
Usuńświetnie wygląda, pycha:)
OdpowiedzUsuńIdealne danie na nadchodzące święta i okres adwentowy
OdpowiedzUsuńBardzo dekoracyjnie podana sałatka.
OdpowiedzUsuńdziękuję;)
Usuń